جلسه مشترک هیات رئیسه دانشگاه معارف اسلامی و هیات رئیسه دانشگاه علوم اسلامی رضوی

۱۵ بهمن ۱۳۹۷

جلسه فوق روز شنبه مورخ ۶ بهمن با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه معارف اسلامی و رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم اسلامی رضوی در محل دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.

مهمترین مباحث مطرح شده در جلسه فوق شامل:

• در ارتباط با تاسیس مرکز ملی پاسخگویی به شبهات معارف اسلامی توسط دانشگاه علوم اسلامی رضوی(ع)، بخشی از رساله­های دکتری و پایان نامه­های کارشناسی ارشد دانشگاه معارف اسلامی به این موضوع اختصاص یابد.
  • تعریف و تصویب موضوع رساله­های دکتری به صورت مشترک بین دانشگاه معارف اسلامی و دانشگاه علوم اسلامی رضوی(ع) و چاپ مشترک آنها، برنامه عملیاتی تعریف شود.
  • تعریف برنامه عملیاتی جهت تدوین مشترک کتاب­های درسی و کمک درسی رشته و گرایش­های معارف اسلامی.
  • تعریف برنامه عملیاتی جهت برگزاری دوره­های مشترک دکتری رشته و گرایش­های معارف اسلامی.
  • تعریف برنامه عملیاتی جهت طراحی،تامین محتوا و برگزاری سمینارهای علمی – پژوهشی مشترک و مرتبط با اهداف دو دانشگاه.
  • تعریف برنامه عملیاتی جهت تامین محتوای مجلات علمی – پژوهشی مرتبط با اهداف دو دانشگاه.

تعریف برنامه عملیاتی جهت شناسائی و رصد ایده­های نو پژوهشی مرتبط با علوم اسلامی و علوم انسانی  اسلامی.