کارگاه روش تدوین پایان نامه گرایش تاریخ تمدن

۱۱ آذر ۱۳۹۷

بر اساس بند چهارم از مصوبات شصتمین جلسه  شورای آموزشی دانشگاه معارف اسلامی: تمام دانشجویان ملزم به گذراندن کارگاه روش پایان نامه نویسی هستند و شرط تصویب موضوع پایان نامه دانشجو منوط به گذراندن این کارگاه و ارائه گواهی آن می باشد.

با توجه به مصوبه فوق؛ مرکز آموزشهای آزاد برنامه ریزی لازم جهت برگزاری کارگاه فوق را انجام داده است.

کارگاه به مدت ۲ روز و در مجموع ۸ ساعت (مفید) برگزار خواهد شد.

** کارگاه فوق اختصاصی گرایش تاریخ تمدن است.

مدرس دوره:

جناب آقای دکتر دانش­کیا

محل برگزاری:

ساختمان دانشگاه – طبقه چهارم- سالن امام رضا(ع).

زمان برگزاری:

۱۷/آذر(شنبه): ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۷:۳۰

۱/دی(شنبه): ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۷:۳۰

تذکرات:

۱- دانشجویانی که در مراکز معتبر دیگر این دوره را گذرانده اند و گواهی آن را ارائه دهند از گذراندن کارگاه معاف می باشند.

۲- در پایان دوره به مخاطبین گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.

*تبصره: در صورت غیبت بیش از ۳۰ دقیقه (موجه یا غیر موجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی گیرد.

۳-  جهت ثبت نام:

**آقایون: با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۶۸۴-۰۲۵ آقای شریفی تماس بگیرید .

**خانمها: با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۶۸۴-۰۲۵ آقای شریفی تماس بگیرید و یا به خانمها محمدی / تقوی مراجعه نمایید.

۴- لازم به ذکر است که شرکت در این دوره رایگان است ولی در صورت ثبت نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۵۰ هزار تومان از دانشجو دریافت میگردد.