برگزاری کارگاه روش نگارش مقالات علمی – پژوهشی اختصاصی گرایش تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی

۲۴ آذر ۱۳۹۷

جلسه دوم کارگاه فوق در روز پنجشنبه مورخ ۲۲/آذر/۱۳۹۷ به همت مرکز آموزش­ های آزاد و با تدریس جناب آقای دکتر محمدحسین دانشکیا عضو هیات علمی و مدیر محترم آموزشی گروه تاریخ دانشگاه معارف اسلامی به مدت ۴ ساعت و با حضور ۱۵ نفر از دانشجویان مقطع دکتری گرایش تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی برگزار شد.

مدرس دوره ضمن معرفی انواع مقالات و ویژگی های هر کدام از آنها به بررسی و آسیب شناسی مهمترین ایرادها و اشکالات مقالات ارسال شده به مجلات علمی – پژوهشی پرداخته و راهکارهایی برای برطرف کردن این اشکالات ارائه نمودند.

در ادامه دکتر دانشکیا به معرفی اجزای یک مقاله علمی – پژوهشی پرداخته و ویژگی های هر کدام از اجزای آن را برشمردند.

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد