برگزاری کارگاه «روش تدریس» ویژه برادران (گرایش‌های مشاوره و مدیریت فرهنگی ورودی‌ سال‌های ۹۶ تا ۹۸)

۳ اسفند ۱۳۹۹

بر اساس مصوبات معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی (نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها)، مبنی بر اینکه کلیه اساتید معارف اسلامی ملزم به گرفتن مجوز تدریس هستند و شرط اخذ مجوز تدریس گذراندن کارگاه‌های آموزشی از جمله کارگاه روش تدریس است.

لذا در این راستا مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف اسلامی اقدام به برگزاری این کارگاه در مورخ ۷ الی ۹ اسفند ۱۳۹۹ با حضور استاد محترم جناب آقای دکتر صادق ملکی گرفته است.

تذکرات
۱. این کارگاه به مدت ۳ روز و در مجموع ۲۰ ساعت (مفید) است.
محل برگزاری: ساختمان دانشگاه ـ طبقه منفی ۱ ـ سالن شهید سلیمانی.

زمان برگزاری

روز برگزاری

ساعت برگزاری صبح ساعت برگزاری عصر

پنجشنبه ۷ اسفند

۸ الی ۱۲ ۱۴:۳۰ الی ۱۸
جمعه ۸ اسفند ۸ الی ۱۲

۱۴:۳۰ الی ۱۸

شنبه ۹ اسفند ۸ الی ۱۲

———–

۲. در صورت غیبت بیش از ۲ ساعت (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد. در صورت غیبت کمتر از این میزان از ساعات حضور شما در کارگاه کسر و در گواهی پایان دوره درج خواهد شد.
۳. لازم به ذکر است که شرکت در این کارگاه کاملا رایگان است ولی در صورت ثبت نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۱۵۰ هزار تومان از دانشجو دریافت می‌گردد.
۴. جهت ثبت نام به اتاق ۳۱۵ (آقای شریفی) مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۸۴ تماس بگیرید.