برگزاری کارگاه آشنایی با آزمون‌های روانی

۲۲ خرداد ۱۴۰۱

کارگاه آشنایی با آزمون‎‌های روانی، اختصاصی دانشجویان کارشناسی‌ارشد رشته توسعه و تبلیغ دین گرایش مشاوره، روزپنجشنبه مورخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ به مدت ۸ ساعت و با حضور ۱۰ نفر از دانشجویان این رشته با تدریس جناب آقای دکتر عبدالاحد اسلامی در دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد.
در کارگاه آشنایی با آزمون‌های روانی جناب حجت‌الاسلام آقای دکتر اسلامی بر ضرورت و اهمیت آشنایی با آزمون‌های روانی در تشخیص و درمان اختلالات روانی اشاره کردند. در ادامه به نحوه ارزشیابی آزمون‌ها پرداختند. پرسشنامه نئو وکتل به عنوان دو پرسشنامه مهم در شخصیت مورد بررسی وتحلیل قرار گرفت، آزمون‌های سلامت روان بخش دیگری از مباحث کارگاه بود، آزمون‌های مرتبط با اضطراب، افسردگی، استرس و اختلالات بررسی شده و آزمون‌های scl-90 و (میلون) به صورت مبسوط تحلیل و توضیح داده شد. در ادامه نحوه نمره‌گذاری و تفسیر آزمون‌ها بالخصوص آزمون‌های هوش و استعداد مثل ریون آموزش داده شد.