برگزاری کارگاه آموزشی نگارش طرح تفصیلی اختصاصی گرایش منابع اسلامی

۱۲ آبان ۱۳۹۸

بر اساس مصوبات شورای آموزشی دانشگاه معارف اسلامی: تمام دانشجویان ملزم به گذراندن کارگاه روش پایان نامه نویسی هستند و شرط تصویب موضوع پایان نامه منوط به شرکت در کارگاه فوق است.

متولی برگزاری این دوره مرکز آموزش های آزاد تعیین شده است.

در این خصوص این مرکز این کارگاه را در سه مرحله برگزار می کند.

۱-در مرحله اول به صورت عمومی تحت عنوان آشنایی با قوانین و مقررات نگارش و تدوین پایان نامه با حضور مسئول امور پایان نامه ها در تاریخ ۱۶/ اسفند /۱۳۹۷ برگزار شد

۲-در مرحله دوم به صورت تخصصی و با توجه به گرایش دانشجویان یک کارگاه تحت عنوان موضوع یابی عنوان پایان نامه با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر منصوری در تاریخ ۴/ اردیبهشت /۹۸ برگزار گردید.

۳- در مرحله سوم که کارگاه تخصصی تحت عنوان نگارش طرح تفصیلی برگزار خواهد شد.

لذا بر این اساس پس از برگزاری مراحل اول و دوم .

نوبت به برگزاری مرحله سوم دوم کارگاه فوق است که مقرر شده است در تاریخ چهارشنبه ۲۲/ آبان /۱۳۹۸ از ساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰ با حضور و تدریس حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر منصوری برگزار شود.

** کارگاه فوق اختصاصی گرایش منابع اسلامی، است.

محل برگزاری:

ساختمان دانشگاه – طبقه چهارم- سالن امام رضا(ع).

زمان برگزاری:

چهارشنبه ۲۲ آبان از ساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰ می باشد.

تذکرات:

۱- دانشجویانی که در مراکز معتبر دیگر این دوره را گذرانده اند و گواهی آن را ارائه دهند از گذراندن کارگاه معاف می باشند.

۲- در پایان دوره به مخاطبین گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.

*تبصره: در صورت غیبت بیش از ۳۰ دقیقه (موجه یا غیر موجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی گیرد.

۳-  جهت ثبت نام:

با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۶۸۴-۰۲۵ آقای شریفی تماس بگیرید و یا به اتاق ۳۱۵ مراجعه نمایید.

۴- لازم به ذکر است که شرکت در این دوره رایگان است ولی در صورت ثبت نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۵۰ هزار تومان از دانشجو دریافت میگردد.

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد